Nyheder

Jysk Elteknik udvider med ny mand i ledelsen

Positiv vækst i Jysk Elteknik giver behov for flere kompetencer i ledelsen

5. marts 2019

 

50-årige Jan Christensen fra Thisted er netop indtrådt i ledelsen af Jysk Elteknik på linje med de tre nuværende ledere; Niels Jørn Poulsen, Troels Overgaard og Allan Møller. Det sker efter en større vækst siden Thisted El-forretning i september sidste år købte Villy Bruun A/S og blev til Jysk Elteknik.

  • Vi har oplevet en positiv vækst lige siden efteråret, og vi er blevet taget rigtig godt imod ude hos alle kunderne. Det betyder, at vi har haft meget travlt, siger Troels Overgaard.

Han forklarer, at Jysk Elteknik efter sammenlægningen har brug for at få fokus på organisering og at kunne gribe muligheden for yderligere vækst.

  • Vi har mærket et behov for at få en ekstra ressource i ledelsen og skabe lidt luft, og vi er utrolig glade for matchet med Jan Christensen, som vi har kendt i mange år, siger Troels Overgaard.

 

Jan Christensen er opvokset i Vilsund og bor i dag i Thisted. Han er uddannet elektriker og elinstallatør/ stærkstrømstekniker og har arbejdet i mange år i elbranchen blandt andet som rådgiver og leder af Vilsund El. De sidste 14 år har han været med i den øverste ledelse af netIP, hvor han har haft ansvaret for den tekniske afdeling. I perioden har Jan Christensen været med på netIPs vækstrejse og har derfor stor erfaring med at geare en organisation i positiv vækst.

  • Jeg glæder mig meget til at bruge mine ledelseskompetencer til at bidrage til videreudvikling og skabe vækst i Jysk Elteknik. Det bliver også sjovt at komme tilbage til min oprindelige boldgade, hvor jeg har min faglige ballast. Ikke mindst bliver det en fornøjelse, at arbejde tæt sammen med de tre unge og driftige ledere, siger Jan Christensen, der allerede er gået i gang med de første arbejdsopgaver i Jysk Elteknik.

 

Jysk Elteknik oplever en større positiv aktivitet hos kunderne, og at det bobler mange steder.

  • Vi kan mærke på mængden af opgaver og entrepriser, at der er optimisme. Med vores næsten 100 ansatte, kan vi tage ansvaret for store opgaver hos erhvervskunderne, samtidig med at vi også hurtigt kan komme ud til den private kunde, der har brug for hjælp. Det er vores styrke at kunne håndtere alle typer kunder med de nødvendige faglige kompetencer, og det skal vi nu videreudvikle, i hele vores område, siger Troels Overgaard.
Top

Facebook Nyheder