Butik

Thisted El-Forretning ligger nemt tilgængeligt med gode parkeringsmuligheder. I butikken finder man en bred vifte af belysning, små el-apparater og hvidevare. Yderligere finder man inspiration, gode råd samt vejledning fra et venlig team af veluddannet personale.


Inden for belysning finder man et bredt udvalg lamper til inddørs og udendørs brug. Man finder blandt andet en lang række eksklusive mærker
som Thisted El-Forretning har eneforhandling på i en radius af 60km. I butikken finder man også kvalitetsmærker inden for lyskilder og små- el. Har man behov for rådgivning indenfor dimensionering af belysning til ethvert formål står personalet til rådighed med stor erfaring inden for belysningsteknik.

   
Bagerst i butikken finder du et stort udvalg af hvidevarer. Thisted El-Forretning er forhandler af mærker som: Miele, AEG, Elektrolux, Voss, Zanussi, Siemens og Bosch. Thisted El-Forretning huser også områdets eneste Miele Center. Det elegante Miele Center finder du centralt placeret i butikken i forlængelse af vores eksklusive belysningsafdeling. I Miele centeret er der mulighed for at se og prøve en bred vifte af Mieles nyeste produkter samt for at få en snak om Mieles produkter med et yderst kvalificeret personale, der sætter service og kundebetjening i højsædet.


I Butikken kan du afprøve: 
Ovne, kogeplader, dampovne, emhætter, espressomaskiner, køle- og fryseskabe,vinkøleskabe, støvsugere samt små el-apparater.

 

Åbningstider:     
Man-Fredag   9.30 - 17.00     Lørdag  10.00 - 13.00    

Kontakt os

Top

Facebook Nyheder