El afdeling

/ El Private

Vi yder en omfattende elektrikerservice til private

Hos Jysk Elteknik er vi behjælpelige med stort set alle slags el-installationer til private. Har I brug for en elektriker i forbindelse med nybyggeri, til- og ombygninger, reparationer og vedligeholdelse, fejlsøgning eller udvidelse af jeres nuværende installationer? Så er vi en fornuftig samarbejdspartner med mange års erfaring.

Vores service dækker over såvel almindelige som intelligente el-installationer. Vi er behjælpelige på alle typer traditionelle projekter, ligesom vi tilbyder innovative, effektive og energirigtige løsninger som f.eks. IHC, Smarthouse og Zensehome. Med systermerne kan alle funktionerne programmeres og samles på en måde, der gør det muligt at styre bl.a. klimakontrol, alarmanlæg og adgangskontrol fra én station.

 

Innovation og effektivitet

Elektricitet er i en rivende udvikling, og private boligejere har i dag mange forskellige muligheder at vælge imellem. Hos Jysk Elteknik følger vi udviklingen nøje og ønsker at fremstå som en pålidelig samarbejdspartner på innovative og mere komplicerede projekter.

Vi videreuddanner os løbende gennem relevante kurser og programmer. Hvad enten I mangler hjælp til en stor eller lille opgave, arbejder vi effektivt og fleksibelt.

Søger I en elektriker til varmepumper, ventilation, hvidevarerservice eller alarmsikring og overvågning, står vi naturligvis også til rådighed. Fra den enkle alarm til skræddersyede alarmsystemer, der er tilpasset jeres behov.

 

Kontakt os HER

 

ligesom vi løbende sørger for at holde os opdateret på markedets nyeste teknologier.

Kontakt os

Top

Facebook Nyheder