Butik

/ Hvidevarer

Salg af hvidevarer

Hos Jysk Elteknik har vi mange års erfaring med salg af hvidevarer til såvel private som erhverv. Er I f.eks. på udkig efter ny vaskemaskine eller ovn? Er det tid til nyt køleskab eller skal emhætten skiftes? Hvad enten jeres behov måtte være, er vi en fornuftig samarbejdspartner.

I vores butik i Thisted tilbyder vi en lang række anerkendte hvidevarer, bl.a. Boss og Siemens, til gode priser. Kvalitet og brugervenlighed er nøgleord ved alle vores produkter, uanset om I søger en opvaskemaskine, fryser, komfur eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange, og vi står altid klar til at hjælpe jer med at finde hvidevarerne, der opfylder netop jeres behov.

Et større område af butikken er et Miele Center, hvor vi udelukkende sælger Miele hvidevarer. Produkterne kan anbefales til forbrugere, der lægger vægt på overblik, enkelthed, kvalitet og et stort udvalg. I Miele Centeret har vi mulighed for at demonstrere sammenhænge og muligheder på tværs af de enkelte Miele-produkter og på den måde give jer et indblik i de mange anvendelsesmuligheder.

 

Hvidevareservice

Sker det, at jeres hvidevarer har brug for en kærlig hånd, har vi mange års erfaring med reparation og vedligeholdelse af alle mærker. Én af vores uddannede elektrikere arbejde udelukkende med hvidevareservice, hvorfor vi hurtigt og effektivt kan afhjælpe de fleste problemer med f.eks. køleskabet eller ovnen.

Problemer med hvidevarerne kommer sjældent på et belejligt tidspunkt. Hos Jysk Elteknik anbefaler vi, at I løbende servicerer og vedligeholder jeres hvidevarer – det kan forlænge apparaternes levetid markant og kan på sigt spare jer for mange penge.

Det er ofte på tide med et serviceeftersyn, når f.eks. køleskabet larmer mere end det plejer, når ovnen ikke varmer optimalt, og når sikringerne ryger ved tilslutning af flere ting af gangen.

I er altid velkomne til at kontakte os for mere information om vores hvidevareservice og salg af hvidevarer.

 

Kontakt os HER

 

Kontakt os

Top

Facebook Nyheder