Butik

/ Belysning

Området største belysningsbutik

Belysningen i hjemmet og på arbejdspladsen er vigtig for at skabe den rette stemning. Hvad enten I er på udkig efter lys til indkørslen, badeværelset, stuen eller kontoret, er vi behjælpelige.

På vores adresse i Thisted finder I områdets største belysningsbutik. Her tilbyder vi et bredt udvalg af hyggelig og funktionel belysning, hvad enten I er til LED, halogen eller blød belysning. Vores udvalg dækker over såvel den billige løsning som designerlamper fra f.eks. Louis Poulsen, Lightyears, &Tradition, Flos og LE KLINT.

Står I som erhvervsvirksomhed og skal bruge hjælp til et større belysningsprojekt, er vi også en fornuftig samarbejdspartner. Med mange års erfaring kan vi skræddersy en innovativ løsning, der imødekommer behovet på netop jeres arbejdsplads.

 

Mød vores uddannede personale

Når man vælger belysning, handler det om at finde de helt rigtige lamper. I den forbindelse er det nærmest kun fantasien, der sætter grænser, og der er et utal af muligheder.

I vores butik står vi altid klar til rådighed med personlig og professionel rådgivning. Vores medarbejdere er uddannet i belysning og kan give jer et overblik over de løsninger, der kan indfri jeres forventninger.

 

Har I spørgsmål til vores udvalg, er I altid velkomne til at kontakte os.

 

Kontakt os i dag på tlf. 97 92 40 00 for mere information eller et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Top

Facebook Nyheder